Täähän on ihan kamalaa...oon viimeksi kirjoitellut tänne huhtikuussa. Hävettääkö? KYLLÄ. Ei voi sanoa ettei olisi ollut tapahtumia, ehkä liikaakin.

Taikan pennut ovat lentäneet jo maailmalle, paitsi yksi, joka vastusteluistani huolimatta temmeltää tuolla tarhassa mamman kans. Taika oli maailman paras ensisynnyttäjä (vaikkakin kantoi ekasta hypystä 70 vrk:ta) ja hyvä äiti...jos mahdollista vielä parempi kuin emänsä Rina, joka hoiti aikoinaan kaikki kolme pentuetta mallikkaasti. Näiden kokemusten jälkeen olen vielä enemmän vakuuttunut siitä, että narttu joka synnyttää ja hoitaa pentunsa mahdollisimman itsenäisesti, saa myös vahvoja ja lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä. Tämän pentueen kohdalla, tuntui kuin mitään pentuja ei olisi ollutkaan, kaikki meni kuin oppikirjoissa.

Muutakin on ehtinyt tapahtua Valkkari narttumme Siiri muutti  Riikan ja Samuelin luo Tuskuun, siis sijoitukseen. Siiri ei parempaa kotia ois voinut saada, harmi vaan et tiemme kohtasivat vasta nyt, eikä esim vuosi aikaisemmin, mut hyvä, et edes nyt. Jos Siirin lonkat ym. on terveet olisi tarkoitus neiti astuttaa vuoden puolentoista päästä. Mitään kiirettähän mulla ei ole...urostakaan ei ole vielä katsottuna sen tarkemmin, mut kaik aikanaan.

Coton poika Töppö(nen) joka muuten nykyään tottelee nimeä Hippu, muutti viime viikon perjantaina Palokkaan omaan kotiinsa. Hippu sai aivan ihanan kodin, jossa on myös samanrotuinen tyttö kaverina.Kirpullakin on koti tiedossa, mutta siitä sitten kun kaikki on varmaa.  Niin ne vaan asiat tuppaa järjestymään enemmin tai myöhemmin. Tosin isännän ennuste talvella oli, kun pentuaitausta lattiaan pulttas, et ei Hippu eikä Kirppu lähde tästä talosta ennen juhannusta. No eivät lähteneet...liekö tokaisu olisi ollu enne...tosin pentuaitauskin on purettu jo aikoja sitten pois.

Kesäloma oli ja meni. Minun loman aikana mun piti uudistaa koitisivuja ja tehdä muitakin rästihommia...arvatkaa teinkö? NO EN!!!. Otin loman lomana ja rentouduin...valvoin myöhään ja nukuin pitkään, välillä jopa puolille päivin. Enkä tuntenut syyllisyyttä löhöilystä. Tosin oli niin perkeleen kuumakin ettei jaksanut tehdä mitään.

Lilimarlee kävi näyttelyissä saldona VARASERT. 2x SERT ja 2x ROP. Nyt neiti odottaa kaksvuotis synttäreitä (7.8),  jotta pääsee metsästämään sitä viimosta sertiä. Toivottavasti mun tuuri ei tässä jatku, nimittäin meillähän on edelleen Veera ja Kerttu niitä viimosia sertejä vaille valioita. Tosin eihän ne ole taas vähään aikaan missään käyneetkään. No eipa maalata piruja seinille.

No tässäpä tällä kertaa tärkeimmät