Joo alkoi hiihtoloma, mut mul ei kyl ole suksimia....enkä varmaan osaa enää hiihtää, joten nautin vain lomastaCool.

Antun omistaja soitteli kuulumisia. Hyvin on kuulema mennyt, pieniä murkkuiän ongelmia lukuun ottamatta. On se ihanaa, kun on näitäkin kasvatinomistajia, jotka soittavat ensin kasvattajalle ja kysyvät neuvoa. Minun niskakarvat nousee pystyyn kun luen eri keskustelupalstoilta koirien ongelmista (tokihan jokaine saa kysyä sieltä mistä huvittaa), eikö niiden koirilla ole kasvattajaa ollenkaan, koska minä ainaskin haluaisin ensimmäisenä tietää, jos kasvatillani on jotain ongelmia, niin terveyteen kuin käytökseen liityviä.

Vanha narttumme Rina osallistuu patittomana (rasva) tutkimuksiin ja kävi lääkärillä joka otti verinäytteen ja kopeloi koiran...tulos ainaskin kopeloituna puhdas. Nyt odotetaan löytyykö verikokeista mitä. Jos löytyy Rina on kantaja, mutta täysin oireeton...eukko täyttää tänä keväänä 8 ja yhtää pattia en ole siitä löytänyt! Lapsia ja lapsenlapsikin on eukolle siunaantunt ja tiedossamme ei ole yhtään "pattikoiraa".

Emma M.Evita Ebonita kävi silmäpeilauksessa ja on silmiltään terve... nyt vaan odotellaan niitä lonkka-ja kyynärkuvien tuloksia, niin päästään suunnitelmissa etenemään....

 

Niina U.... en muuten taaskaan saa sua kiinni, onko mua siut nielly ????