On taas aikaa vierähtäny tovi, kun viimeeks kirjoittelin tänne. Sama virsi jatkuu, eli kiire on. Millonka se loppuu no ei millonkaa.

Artun huono tuuri jatkuu... kun vanhat haavat paranivat ja turpavärkkikin alkoi näyttää omaltansa, niin tarhaan luikerteli kyy.. Ne jotka Artun tuntevat tietävät ettei yks käärme herraa pelota, vaan tappaahan se piti yrittää. Arttu siinä melkein onnistuikin jä kärme yritti pakoon. No isäntä vähän jeesas tappo hommissa. Luultiinkin et kaikki päättyi hyvin, mut ei taistelun tiimellyksessä kärmes oli ehtiny tuikkaamaan jätkää kurkkuun. Arttu alkoi muistuttaa bitbullia ja eikun lekuriin. Arttu selvis tästäkin taistelusta, tosin luulin et loppu koittaa oli jätkä sen verran huonossa hapessa.  On muutenkin jouduttu hätistelemään useammasta tarhasta noita lieroja (lue Kyyn-perkeleitä)

Joo näytelmissäkin on tullu käytyä, tulokset on ollu hieman laihanlaisia T:stä (täydellisestä    ) ERIIN, mut ei mitään mainitsemisen arvoista. Mutta ettepäin sano mummo lumessa..täältähän ei ole kuin yksi suunta ja se on ylöspäin.

Enää yks viikko ja sit alkaa KESÄLOMA, sit en tee kyl muuta ku olla möllötän...ainaskii kaks päivää.