Selvisin taasen hengissä tästä joka vuotisesta tulikasteesta eli Suur-Savon Kennelpiirin nuorisoleiristä. Tämä vuosi oli vielä astetta vaativampi (kun mun piti olla päivät vielä töishhä ja sit ajaa 50 kilsaa leiripaikalle yöksi). Onneksi mulla on luottohenkilöt ohjaajina ja kokkina ja olihan meidän ukkokin ylennetty leiripäälliköksi tänä vuonna, minä olinkin enempi vieraileva tähti.

Leiri oli onnistunut (mut se ei ollut uutta, niinhän se aina). Sara oli taasen leiriläisenä ja Ansa yllätti kaikki...joo joo ei ton ikäistä pentua sais leirille ottaa, mut Ansa tekikin vaan osa päivää hommia ja loput osoitti häkissä mieltään kun ei päässyt joka paikkaan mukaan. Se kakara osaa rentoutua, kun harkoissa odotellaan vuoroaan Ansa kävi pötköttämään ja sit kun taphtui olikin taasen satasella mukana....ihana pentu.

Kiitos vielä kerran Niina U, Iita U, Päivi S ja uusi tulokas Hanna L. Unohtamatta tietenkään Ukkokultaani joka uhrasi lomaviikkonsa leirille.... kuinka moni mies tekis sen ja vielä vapaaehtoisesti?

 

Kun sain leirin kunnialla läpi niin viikonloppu meni Mikkelin näyttelyissä töissä. Lauantaina satoi siis ihan tautisesti. Olin kehän jälkeen ihan likomärkä ja äänikäheänä, kun sain huutaa koirakoita kehään...mikä perkekele noita ihmisiä vaivaa kun eivät pidä omista vuoroistaan huolta? Sunnuntaina kun karjuin taasen numeroita, yksi mies sanoi et oli ääneni kuultuaan korjannut ryhtiään?! Luuliko olevansa armeijassa eipä sen puoleen onhan mulla kauhia ääni kun päästän sen valloilleen.

Mikkelissä lauantaina Pete sai SERTIN ja Riitu oli ERI2 ja Iita oli ERI jotakin onnea...Sunnuntaina oli leot Saana SERT, Malla, Lola ja Badi  EH:t ONNEVAA ONNEVAA. Hyvin oli taasen meidän joukkue edustettuina, vaikken itse ollut paikalla. Ihailtavan aktiivista väkeä.

Kiitos Pirjo kun kävit näyttämassä Joltsua....ihanan näköinen pakkaus VAU...

 

Taasen työt kutsuu....pitää lähteä mummoille puuroa keittämään... ehkä joskus saan siirrettyä Ansan ja Meten kuvat ja vähän muitakin kuvia tänne.....