Tännekin olen viimeeks kirjoittant millon lie..No tapahtunt on kaikenlaista....ei ollut Tuurissa tuuria EH:ta pukkas, mut kaikkinensa oli hyvä reissu. Oulussa oltiin tyttöporukalla oikee hotellissa kaks yötä sieltä tuomisena oli 2x pn4 ja vara sert, eri, eh ja vet eri 2 ja rop-vet ja vsp. Eli Kertulle ei tullu sitä kaipaamaani viimeistä sertiä....jo on kerpele tiukassa... no viel olis Ristiina, mut alkaa usko loppua.

Martta (M. Ambrosia) on tullut visiitille meille, tai on siis olluna jo jonkin tovin tossa muonavahvuudessa, kyllä huomaa et daami on jo vanhus, kun ei jaksa tiristä edes Kertulle saatika kissalle. Huomasin muutes tässä viime viikolla, et Kertulle on kasvant ne paljon kaivatut aivot...kun ei enää ihan joka asiasta hiilesty .  Sen kanssa on tähän asti ollutkin hieman vaikeaa kun on sellanen kuumakalle. No tässä tuli todistettua se , et terreille kasvaa aivot 3-vee, tosin niiden täys käyttö täysillä on odotettavissa vasta kun ne on 5-vee.

Pimua on viel pidettävä turkissa Kuopion kolme päiväisiin ja sit rouvuus jää elakkeelle, näillä näkymin ne on Pimun viimeiset näytelmät.