No eipä se onni kauaa kestänt! Viimeksi kun tänne rustailin, ihmettelin kun kone piti ihmeellistä tuhinaa? No juuri kun sain raapustettua tänne kuulumiset niin näyttö pimeni....eikä suostunut enää valaistumaan. Voi kerpele, eli kone meni rikki uudelleen. No onneks aviovaimoni-Sami tuli apuun. Siis toi aviovaimo tulee siitä kun paasasin jotain asiaa suu vaahdossa ystävälleni Ellulle, niin Sami ( on Ellun aikuinen poika) sanoi mulle, et on se hyvä kun se ei ole mun aviovaimo. Niinpä siitä lähtien Sami on ollut mun vaimo. Eli siis Sami otti mun toisen koneen ja korjas sen ja nytten sillä on toinenkin kone leikkauspöydällä.

Ainii unohtui kertoa et Sara kantoi tässä muutama viiko sitten Sirkka-mummilta Kassi-Alman meille, siis Alma on Coton narttu 9v. Mullahan ei sitä vastaan ollut mitään, mut ukko ei oikein tykänt ajatuksesta. Kuten tietänette pikku tytöillä on jokin kummallinen mahti noihin isilöihin....näyttää toi ukkokin Almaa paapovan, välillä tuntuu et vähän liikaakin. Tänäänkin olivat ukon kans nukkuneet oikee päät tyynyllä kumpikin, ukko kun on tän viikkoa ollut yövuorossa, ni Alma näyttää ottavan kaiken hyödyn!

Nyt on sitten kolmas Ebban ensimmäisen pentueen pennuista kuvattu, Eli kuvissa kävi Emma alias Evita Ebonita. Lonkat oli lääkärin arvion mukaan B:t ja kyynärät ei olleet ihan priimat, mut täähän on taasen vain lääkärin arvio ja nyt jännitetään virallista tulosta.

No se ukon suuri haave kuivui kokoon, kun palautui toi Taika, no haaveita täytyy aina olla jos sitten joskus. Joten palataan asiaan myöhemmin.

Ystäväni Ria kävi meillä tässä männä viikolla...olisitte nähneet sen ilmeen, kun astui ovesta....vastassa oli 2 valkkari urosta, 2 leo narttua 2 foxi narttua, Alma ja 3 kissaa. Kun sitten juotiin kahvia ja koirat makoilivat mikä missäkin Ria sanoi mulle et onpa kumma näky: Kaik sulas sovus (paitsi mitä nyt Lenni vähän härkki kissoja). Hyvin toi kokoonpano tulee toimeen, mut jos sinne lisättäis vaikkapa Arttu niin kaaos olis valmis. Kissat pääsis hengestään ja sen jälkeen alkais Lennin ja Artun matsi: Pojat eivät voi sietää toisiaan.