Päivä kului rattoisasti koiramaailmassa. Aamulla auton nokka kohti Renkomäkeä, ensin oli Mervin kans palaveri kesän Foxi-leireistä ja heti perään leonbergien JTO-keskustelua. Leo keskustelu venyi aika pitkäksi, mutta asiaa kaikki. Mietin vielä illalla tota urosten jalostuskäytön rajoitusta ja olen henk.koht. sitä mieltä, että kasvattajat saa syyttää itseään tästä tilanteesta! Mitä ovat niin laumasieluja, että ovat käyttäneet samaa urosta liian monta kertaa. Turha on tulla sanomaan et ovat viisastuneet ja jos rajoitus poistuu, niin ei kohta olla taasen siinä tilanteessa, et on niitä matadoreja liikkeellä. Toivoisin vain , et kasvattajat alkaisivat puhua avoimesti kasvattiensa sairauksista, ne sairaudet kun eivät katoa mihinkään salailulla, päin vastoin koko homma voi pian räjähtää käsiin. No ehkä mä olen vähän tyhmä kun laulan julki kaikki kasvattieni sairauden ym. puutteet. No voinpahan katsoa itseäni peilistä vielä huomennakinSilmänisku.

 

Näin eilen muuten kauneimman leo kasvattini!!!!!! Kotimatkalla soitin Sarille josko voisi tulle näyttämään Kuortin ABC:lle Badia. Olin persuksilleni lentää, kun näin mielestäni lähes täydellisen leo-pojan!!!!! Ainaskin se on meidän kasvateista onnistunein uros.

Joten tässä se nyt tulee.....KIITOS SARI! HYVIN OLET PENNUN HOITANUT,vaikka sulta tais välillä usko loppuakin, mutta lopussa kiitos seisoo. Nyt vaan jännitetään, kuinka on terveystulosten laita. Sen näemme melko pian.