Heips, pitkästä aikaa. En oo ehtint tänne kirjoittelee...olevinaan kiire. Mistähän taas alottas.

No kuiteskii Teppo muutti tohon muutaman kilometrin päähän perhetutuillemme ja sai nimekseen Börje, Leena ja Ipe ovat poikaan tosi tyytyväisiä. Matti jatkaa meillä oloa, kun ei tunnu omaa kotia löytyvän. No eihän se Börje ehtint olla ku vajaan viikon pois niin Justiinan pentu Selma (siis Kirppu), tuli meille...olisin valmis sijoittamaan sen jonnekin, kun olen niin vakaasti päätänt, että meidän laumankiintiö on täynnä ja nää kaks pentua on jo kiintiön yli.

M. Hallan-Taikan ja M. Iipon geenitestitulokset tuli ja terveet ovat, tosin en epäillytkään mitään muuta, mut tutkittu on.

Kasvattimme Leonberginkoira M. Golden Feel on kantavana ja pennuista voipi kysellä Amanin kennelistä.

M. Jolanda kävi silmäpeilauksessa ja silmät terveet

Taloomme on ilmestynyt muitakin silmiklasien omistajia... Joona sekä Sara saivat silmäklasit, onneks ovat kiltisti niitä pitäneet.

Ihmeellisiä pentu kyselijöitä liikkeellä kyselevät ihan tyhmiä ja asioita mitkä ei liity pentuun mitenkään, no olkoot pennut tossa, jos eivät kaupaksi mene....

Olen kolmatta päivää suomeks sanottuna paskataudissa...mikään ei kestä sisällä, vetää vähän veteläks koko akan kun ei oo uskaltant syödän moneen päivään mitään. Tää on muutes hyvä laihdutuskuuri oon biksu kunnossa jo päästäisenä, se on sit eri asia mihin sitä rannalle pääsee päästäisenä täällä Suomessa???