Täytyy tunnustaa syy miks tänne ei ole tullut kirjoiteltua...Tunnukset hukassa, joten on vähän vaikeaa kirjoitella. Tunnukset löytyi ihan vahingossa, mut hyvä niin. Lupaan kirjoitella vähän useammin, Saa Sannikin mielenrauhan ;).

Tapahtunut on paljon...

En ole muistanut mainita, että Martta (M. Ambrosia) palasi synnyin kotiinsa, tuli ensin hoitoon,  mut jäikin sit meille. Sopivasti viettämään 11 vuotis synttäreitään. Tuossa toi mummo makoileen soffalla ja nauttii olostansa. Martta ei enää ole se pippuriperse, mikä oli nuorempana. Nykyään suvaitsee jo muutkin koirat. Olenkin aina sanonut, että kettuterrieri paranee kuin viini vanhetessaa.

Mette Mannonen on käynyt kokeissa. Alku oli yhtä vastoinkäymistä... aina haukkuun tunki ylimääräinen koira ja koe meni reisille. Harmittaa niin vietävästi, kun tuuri on tuollainen. Nyt kuitenkin sen verran saatu tulosta et FI KVA titteli on kahden VOI 1 päässä, kunhan juoksut eivät sotkisi sotasuunnitelmia.

Harmaa kasvatit ovat kunnostautuneet: M. Iippo on nytten sit FI KVA, onnea Toni. M. Imppa VOI1 ja 95 pist. Onnea Olli.  No M. Hallan Herkko takoo varmaan tyyliinsä, eikä petä. M. Hallan Tuisku on astutettu ja nyt jännäillään tuleeko pieniä Tuiskuja.

Huonoakin kuuluu M. Hallan Kira lähti saappaat jalassa autuaamille metsästysmaille (hirvi potki kuoliaaksi).

Kettuterrieri rintamalle kuuluu seuraavaa M. Justiina sai kaikkien vaikeuksien jälkeen 2 pentua. Emä ja pennut voivat hyvin.

Coton rintamalla on vilkasta tai hiljaista, mistä päin sitä kattoo..... Riitun urospennut ovat edelleen vailla kotia. Tänään on suuri matka pennuilla edessä, eläinlääkärin tarkastus, sirutus ja rokotus. En ole kauheeta kiirettä pitänyt tolla lääkäri reissulla, saavatpahn pennut kasvaa vähän isommiksi ennen sirutusta. Kyllä toi nimien keksiminen on vaikeeta, mut sainpa titiristettyä viimein. Joten tässä olkaa hyvä.... Kullanhuuhtoja, Kullankaivaja ja Kullanmuru, ei kovin hyvät mutta kelvatkoon...

Tämän hiippakunnan kaksjalkaisille ei kuulu oikeestaan paljon mitään erikoista. Valmistumiseni alkaa vihdoin lähestyä. Ukko leikkii jäniskoiraa ja kantaa jäniksiä pakkaseen. Sara ja Joona pakertavat koulussa ja odottavat kovasti Joulupukkia, en oo kyl varma tuleeko meille ollenkaa ja jos tulee taitaa tuoda vaan risuja!!!