Elämä mataa samaa vanhaa rataa...ukko tytön kans pilkillä. Minä ja poika kotona. Huomenna pitäis mennä töihin, niska kyl viel vähän kiukuttelee, mut täytyy tehä hommia hissukseen.

Ukko ja Sara kavi perjantai iltana majavaa kyttäämässä ja tulihan sieltä saalistakin...Tyttö oli ihan täpinöissään...on taas yhtä kokemusta rikkaampi.

Vähän hämärä tuo kuva, mut ilta oli jo pitkällä kun päästiin kuvaamaan saalista.

 

Olen epätoivoisesti yrittänyt saada Ansalle luonnetestipaikkaa, mut tuntuu olevan kiven alla. Mutta kun olen kasvattajalle luvannut viedä Ansan luonnetestiin 2 vuotiaana, niin periksi en anna, kyl se testipaikka jostain löytyy, kun tarpeeksi yrittää. Muutenkin Ansasta on tullut ilmeisesti aikuinen, se kauhea murkkuikä on taakse jäänyttä elämää. Jossain vaiheessa ajattelin, et mihin se kuuliainen ja ihanan collie oikee hävis....mut nyt on murkkuilut murkkuiltu ja neiti on oma ittensä.....

Siirin murkkuikä alkaa nostaa päätään...jos silmä vähänkin välttää neitokainen lähtee omille retkille, taitaa olla juoksut tulossa. Tarhastakin talvella tuli ulos...ensin kopinkatolle ja siitä verkon yli. No onneks lumet on sulaneet, niin Siiri ei pääse enää hyppäämään katolle.

Nyt talossamme on oikeasti vanhus, Martan kuulo on nollassa. Huomasin eilen, Alma on sille näköjään tulkkina.... Alma alkaa riekkua, kun alan siirtää huttua koirienkuppiin, niin silloin tulee eloa myös Marttaan. Martta ei kuule enää, kun meille tulee vieraita. Ennen mummo oli konsertoimassa vastaanottokomiteassa, mutta nyt on aina ihan hölmistyneen näköinen, kun vieraat ovat ehtineet jo tupasille ja mamma ei ehtint vastaanottamaan ovelle.  Eilen Martta kävi naapurissa vierailulla. Oli raukka parka yrittänt ihan väkisin sisälle. Naapuri palautti mummon kotiin, joten nyt alettava vahtimaan mummon liikkeitä pihalla, vaikka huutohan ei auta, kun ei kuule. Tossa muutama viikko sitten ässysin ukolle, et toi mummo on hirvee jästipää, kun ei korvaansa lotkauta vaikka kuinka huutais.... No taidampa tästä eteenpäin säästää naapurien korvia ja lopettaa Martalle karjumisen. Nyt oikeesti pitää miettiä, miten ton mummon kans oikee alan kommunikoimaan, viittomallako?

Siinäpä tärkeimmät...