Viikonloppuna oltiin Kuopiossa Veeran ja Kertun kans. Mikä ihme saa ihmisen ajamaan kolmen päivän aikana 165 km x 6, no näyttely ihmiset on hulluja.
Perjantaina menin Joonan kans sinne ja ennen kuin päästiin edes porteista sisälle oltiin aivan liko märkiä ja jalat oli nilkkoihin asti savessa. Veera oli ERI 2 ja Kerttu ERI 1 ja PN 4. Hyvinhän se Joona jaksoi mun kans siellä olla.
Lauantaina lähti sit jo mukaan myös ukkokin. Onneksi oli kuivempi keli. Veera ERI 1 PN 4 ja vara-sert. Kerttu ERI ! PN3 ja vara-sert. ja vara-cacib.
Lauantai iltana soi ysiltä puhelin ja yksi tuttu kasvattaja oli pulassa, itse reisussa ja kotona ajokoiran synnytys ei etene. Mentiin käymään siellä. Narttu oli synnyttänyt jo viisi pentua joista yksi syntyi kuolleena ja poltot oli loppuneet kuin seinään. Juoksutettiin narttua ja tehtiin mitä voitiin, mutta lääkäriinhän se piti viedä. Ehdimme ajaa noi kymmenen kilometriä, kun narttu synnytti pennun, joka oli epämuodostunut möykky. Sen jälkeen narttu kävi tyytyväisenä nukkumaan ja nukkui eläilääkärille asti. Narttu keisarileikkattiin ja ulos tuli vielä 9 pentua. Eli pentueen koko oli huimat 15!!!!, tosin niistä oli aamu yöstä hengissä 12 kappaletta. Tuli kotiin noin neltältä aamulla ja lähtö Kuopioon oli puol yheksän. Voitte arvata että olin väsynyt. Sunnuntain saldo oli huonoin Veera EH 2 ja Kerttu EH1. No nyt nuoret hupakot jäävät ansaitulle lomalle, tai siiis Kerttu keskittyy luolakokeisiin.

Sara vaihtoi luistelu ryhmää eli nousi taas tasoa ylemmäksi K2, eli alkaa valmentautua kisailemaan, harjotuksia pukkaa 5-6 kertaa viikossa, joten koira harrastus haaveet saavat toistaiseksi jäädä.
Minä taasen aloitin maanantaina koulun ja minusta tulee isona suurtalouskokki, eli kiireet eivät lopu.