Taas on mennyt tovi, kun viimeksi kirjoittelin. Tuntuu et ei ehdi millään tekemään kaikkea mitä pitäis, vaikka kesäisin päivät on pitempiä jne.

Mitään kummallisuuksia ei ole tapahtunut, pentu koirat ovat vuorollaan käyneet rokotuksissa ja osoittautuneet myös kodin ulkopuolella erittäin reippaiksi ja rohkeiksi.

Ihmettelin vain ton Ansan uneliaisuutta rokotuksen jälkeen, sehän oli kuin toinen koira....nukkui melkein kokopäivän, yritin siitä soittaa kasvattajallekin onko se miten yleistä tällä rodulla, mut en saanut kiinni.

Pipsan vointi ei ole muuttunut suuntaan eikä toiseen, keskustelin tän meidän omanlääkärin kanssa Pipsasta ja hän kun on ollut aijemmin enempi hevoslääkäri, sanoi mulle et Pipsalla on hevosten tauti (hevosilla erittäin yleinen eikä perinnöllinen) ja et ennuste voi jopa leikkaamattomana olla ihan hyvä. No kuulostellaan mitä tuleman pitää.

Kettuterrieri leiri jää multa tänä vuonna väliin työ ym esteiden vuoksi, vähän harmittaa, mut aina ei voi tehdä sitä mitä eniten haluais vaan tyydyttävä kohtaloonsa.

No taasen työt kutsuu ja on lopetettava....