Nyt on ensimmäinen koira, heittänyt talviturkin pois! Mummolle kävi vanhanaikaisesti, kun oli ukon mukana haukia narraamassa. Jalat lipesivät ja mamma lenti saimaaseen, no eipä tuo paljoa tuntunut hetkauttavan, kun sen jälkeen kahlasi vedessä niin kuin olis kesä.
Anttolan näyttelyt vievät kaiken ajan, etten ehdi muuta tekemään. Jokaisen näyttelyissä käyvän olis hyvä nähdä tämä toinenkin puoli, jäisipähän moni turhanpäiväinen narina narisematta. Ei tämä ole ensimmäinen kerta kun näen näyttelyiden tämän puolen, mutta olin jo autuaasti unohtanut miten hel.......nen työ tässä on. Sain kuitenkin sen verran aikaseks et harjasin Veeran, hirviä karvan lähtö neidillä. Tosin se on aivan normaalia kun oli vasta juoksu, toisaalta hyvä kun karva tippuu eipähän näytä niin turpeelta.
Iiro on parantunut tosi hyvin, täytyy yrittää ottaa tikit siltä, meinasin ihan ite, jos ei ihan kauhiasti rimpuile. Olen poistanu tikkejä ennenkin, en jaksa mokoman asian takia lähtee ajamaan Mikkeliin.
Minä kun en ole ehtinyt tekee Lennin kans mitään, on se hyvä kun Sara ehtii: Oli taas rakentanut pihalle puutarhatuoleista ja harjanvarsista hyppyesteitä ja hyppyytti Lenniä niiden yli. Näytti Lenni nauttivan saamastaan huomiosta. Lennillä ja Saralla on muutenkin ihan omat jutut, huomaa et Lepakolle on tullut järkeä päähän, kun pystyy toimimaan käskyjen mukaisesti.
Kävin tänään tillistelemässä Muska-broon vaaveja, Ihania 4-viikkosia palleroita. Toi vaan on aika petollista käydä pentuja nuuskuttelemassa, sillä mikään ei ole niin ihana tuoksu kuin pieni koiranpentu nam!