Niin paljon on taphtunut etten oikein tiedä mistä aloittaisin.....
Anttolan näyttelyt saatiin kunniallisesti pidettyä....kiitostakin tuli kuin myös hieman risuja kuten asiaan kuuluukin.
09.05. Käytiin luolaharkoissa mukaan tällä kertaa pääsi Arttu. Igor, Kerttu ja Kaisa lisäksi harjoitukssa oli Artun poika Nipa. Nipa toimikin todella lupaavasti ensi kertalaiseksi. Kerttukin syttyi riistalle pienen mietinnnän jälkeen, mutta Kaisalle asia oli vielä liian jännittävä. Igor ja Arttu toimivat tapansa mukaisesti.

11.05. Kerttu yllätti taas kerran: Olimme viettämässä äitienpäivää koiranäyttelyssä Mäntässä (tuomarina Tarmo Viirtelä), no missäs muualla minä sen voisin viettää? Igorikin pääsi näytelmiin, tuloksena oli EH2. Paremmin kuin odotin, sillä olin hakemassa jätkälle mettämiehen sertiä (H). Kertun saldo olikin sitten omaaluokkaansa  ERI 1 PN1 SERT. VSP ja mikä arvostelu neiti on lähes täydellinen!!!!!. Vanha rouvuuskin oli mukana saldona EH1, kun ei kiinnosta niin ei...korvat lerpattaa missä sattuu jne. Sara osallistui lapsi&koira kilpailuun Martan kanssa ja tuli hienosti toiseksi, tosin tämähän oli meidän neidille pettymys, kun voittoa ei tullut. Ei auttanut vaikka kuinka selitin et aina ei voi voittaa.
No kun tästä huumasta oli toivuttu lisää oli tulossa!!!!

15.05. Saralla luistelukauden lopettajaiset. Saralla oli tanssiesitys tyttöjen kans, vähän tais neitiä jännittää? Yllätyksekseni Sara palkittiin omasta ryhmästään kannustuspalkinnolla (tuli hieno pytty). Minäkin sain palkinnon?! kun olen tehnyt kioskivuoroja enemmän kuin x kertaa ja putsannut sunnuntaisin jäähallin vessoja. Tuntuu aina hienolta kun muistetaan
.
17.05. Minä menin Veeran kans Iittiiin (tuomarina Kristiina Niemelä) näyttelyyn ja Ukko Artun kans Vihtiin (tuomarina Jukka Laitinen) kokeisiin.
Veera yllätti Minut täysin ERI 1 PN 1 SERT JA kaiken huipuksi ROP. Päivän kruunasi vielä se että Arttu teki kokeissa sen työn mitä siltä odotettiin eli tyhjä luola tarkasus äänetön ja täydellinen, itse koe kesti  2 minuuttia, koe keskeytettiin koiran kovuuden vuoksi. pisteet. B44.
Joten voitte uskoa, että meidän viikonloppu oli täydellinen ja huipulta laskeutuminen arkeen ei oikein meinaa onnistua.....