Lupauduin taas Kettuterrieri-leirille töihin, ukon vastusteluista huolimatta. Tosin VAIN keittiöön (liekö tuo vain oikea sana onhan siinäkin työsarkaa ihan riittämiin). Nuorisoleirin osalta asia on lyöty lukkoon, pääleirin kohtalo ratkeaa lähi viikkoina.

Pakkaset paukkuu tosin ei niin rajuina kuin luulin, meillä vaivaiset  -13.7 astetta, mut muualla voipi olla enempikin. Nää pakkaskelit aiheuttaa ylimääräisiä järjestelyitä, joista en erityisemmin pidä... Noita tarhakoiria kun joutuu sijoittamaan sisälle... Tää kyl tahtoo sen aikuisten koirien pakkasilmojen säilytys rakennuksen... kuulostipa kauheelta...mut en keksinyt parempaakaan nimeä rakennukselle joka olis vain talvisaikaan käytössä. Pennutushan tulee aina tapahtumaan meidän makuuhuoneessa eikä pentuja siirretä myöhemminkään mihinkää kennel rakennukseen.

Yllätyksen on aiheuttanut meidän Lilimarlee...koira rakastaa tuulta, tuiskua ja pakkasta neitiä ei saa sisälle sitten millään. Mitä karmeepi keli sitä enempi koira nauttii ulkoilusta... joo ihan kiva, mut aiheuttaa karvojensa kanssa lisä työtä. En muistanutkaan miten työläs pitkäturkki on talvella... LUMIPALLONA luokses pompin taas....