On se hyvä et joskus saa kirjoitella hyviäkin kuulumisia, eikä vaan aina sitä samaa valitusta Hymy. Sunnuntaina oli Leonbergien Open Show ja Top20. Top20 kutsutaan edellis vuoden 10 parhaiten näyttelyissä pärjännyttä urosta ja narttua. Openiin oli ilmoitettu yllättävän vähän koiria, ei kait ihmisiä kiinnosta. Tosin kukaan ei järjestä kohta mitään, kun ei vaivauduta paikalle ja se jos mikä on mielestäni sääli. No meidän kenneli oli hyvin edustettuna vaikka Rico jäikin kyydistä pois. Malla oli junnuissa kolmas ja Saana neljäs, Pipsakin ylitti itsensä ja uskaltautui kehään minun kanssa. Muuten olisi kehässä pyörähtely jäänyt väliin, kun Rian lonkka oli niin kipiä ettei pystynt juoksemaan. Veera oli sertin saaneissa kolmas, ei oikein meidän neiti ollut tuomarin mieleen. No tämä open oli Veeralle vasta lämmittelyä, sillä sen oikea koitos oli vasta top20. Tämä varsinainen kisa menikin sitten suorastaan loistavasti!!!! Kisahan käydään pudotus systeemillä eli joka on viimeisenä kehässä on voittaja. En olisi ikinä uskonut että meidän kaunis Veeramme olisi kahden viimeisen joukossa. Eli Veera hävisi vain Masi-isille. Onnea vielä Masille ja Sepolle tätäkin kautta. Onnittelut ja kiitokset kasvattaja Sirpalle Marskimaahan, kyllä sinä vaan paremmasta luovuit!

 

 

Veera

 

Ja hyvät uutiset jatkuvat ensimmäinen näyttöni on takana ja sain siitä vitosen (kiitettävän). Nyt alan uskoa, et paistaa se päivä risukasaankin.

Ukko on käynyt hätyyttelemässä pupuloita ja saalistakin on tullut. On ne vaan ihmeellisiä nää nyky mettämiehet tai oikeammin niiden eukot, kun eivät suostu jänispaistia laittamaan, tai oikeestaan hyvä niin tuleepahan paistit meilleSilmänisku.