Tänään ukko käytti Artun lekurissa, kuten oli männä viikolla sovittu. Leuka paranee hyvää vauhtia, siis oikeastaan erittäin hyvin. Arttu sai pitkävaikutteista antibioottia pistoksena (hyvä niin eipähän tartte olla tabuja nieluun tukemassa). Alan minäkin pikku hiljaa uskoa et Artun leuka paranee.

Kevään metsästykset on kuitenkin Artun osalta metsästetty. Saalis jäi vaatimattomaan kuuten elukkaan, viime vuotinen saldohan oli oman seuran alueelta 42 kpl, joten syksylle jää kirimistä.

Pääsiäisenä olis Mette Mannosen ensi esiintyminen näytelmissä, vähän hirvittää kuinka neito käyttäytyy (on sen verta villiä sorttia). Veerakin pääsee näytelmiin....josko nyt nappais ja tulis se viimeinen serti.

Niin ja Lili-marlee menee pentuluokkaan...Lili on Serra-lapsonen joka on ollut vahvuudessamme jo tovin. On muuten varustettu sellaisella luonteella, et olin myyty heti kun ensi kerran tapasimme...voin sanoa et se oli rakkautta ensi halauksella. Lili on koira joka osaa halata. Harmittaa kun en pysty kuvia tänne laittaa....kun kone herjaa...mutta odottakaa kyl niitä ilmestyy joku päivä tännekin.