Tapahtunut on niin paljon, et ei tiedä mistä aloittais. Ihan hävettää kun en ole tänne kerent kirjoittelee. Mulla on kyllä hyvä puolustus puhe :). Kesäkuu oli muuten vaan matala liitoa, tosin olin Jussina Ullakkokoira kisoissa töissä (taas vaihteeks). Sit oli muutamat siivouskeikat. Heinäkuun 5 pv alkoi Kettuterrieri nuorison leiri joka sujuvasti muutui pääleiriksi, joten Kuorevedellä vierähti viikko. Pääleirin yhteydessä on perinteisesti pidetty Foxien erkkari, olin ilmoittanut omiani peräti 5 kpl ja saldo oli tämä: Igor NUO H (no empä enempää odottanutkaan), Arttu KÄY ERI 1, sileäkarvaisten ROP-KÄY ja BISS- KÄY 2, Kerttu JUN EH, johtuen siitä että neiti oli liian laiha tuomari kyllä tykkäs kovasti muuten, no Kaisa sitten yllätti positiivisesti  JUN ERI  2, ja oli vielä taistelemassa vara-sertistä ja olis varmaan saanutkin sen mutta kun esiintyminen oli vähän villinlaista (vikahan ei ole Kaisan vaan minun, kun en ole opettnut neitiä käyttäytymään) ja Pimuhan ei sitten kehään mennytkään oli niin karvaton.
Eikös se niin mene et nois kesätapahtumissa harrastetaan sitä seksiä ja seuraamukset voi sitten todeta tietyn ajan päästä....Meidän Arttu treffaili Siirin kans ja nyt sitten odotellaan kuinkas pahasti paloi pohjaan. Tää oli kyllä ihan tosi tarkoituksella eikä mikään vahinko! 
Kävin vähän töitäkin tekemässä. 19 pv alkoi sitten perinteinen Suur-Savon kennelpiirin nuorisoleiri ja siellä vierähti viikko. Nyt on leireilyt tältä kesältä ohi, takki on ihan tyhjä.

Lennistä löytyi uusia piirtetä S-S leirillä (oli nimittäin mun kummitytöllä lainakoirana). Siitähän olisi agiin ,tosin on siihen hieman kookas, mutta Lennin laji näyttäisi olevan HAKU. Täytyy alkaa ettiä hakuporukkaa, mielenkiintoista :)

Sara on pyörähdellyt kolmessa mätsärissä ja saldot ovat olleet vähän liiankin hyvät. Foxi nuorten mätsärissä Sara oli Pimun kans ja voitto tuli kotiin. Pääleirin mätsärissä sama kaksikko voitti jälleen. Kennelpiirin mätsärissä Saralla oli Lenni ja saldona voitto, ( tuomari hieman epäili saisko neiti pidettyä koiran käsissään, onhan Lenni iso, mutta hyvin neiti valkkarin handlas!). Joonakin osallistui mätsäriin ja oli hienosti kolmas, tais hurmata pikkumies tuomarin :).
Kyl se vaan niin on et pojasta polvi jne. Sara oli ensimmäistä kertaa oikean leiriläisenä piirin leirillä ja nuoresta iästä huolimatta oli oikea malli leiriläinen. Sara sai ihmeitä aikaan: meidän Pimua ei voi laskea irti kun ei anna kiinni seuraavaan kolmeen tuntiin tai ainaskin minä luulin niin, mutta asia ei ollutkaan niin. Saralla oli Pimu irti niin agi harkoissa kuin tokokin ja pari teki jopa mölli agissa nolla radan. Eli mitä tästä opimme pitäis jaksaa vaan uskoa koiraansa!!!!

Nyt ollaan täpinöissä ens viikonloppuna on Kuopion kolme päiväiset ja sinne lähtee mukaan Veera ja Kerttu. Siellä näkyi olevan Lapsi&koira kisa, harmi kun Sara ei sinne pääse. Saralla alkoi luistelukausi ja harkkoja pukaa.