Helteet jatkuu vaik tossa viikonloppuna luulin jo et täytyy kaivaa vintistä villahousut ja -sukat jalkaa. Oli täällä savossa sen verran kylmää. Mut lupaili vaan, taas on 30 astetta lasissa ja hiki virtaa.... et sillee.

Tänään kävi vanha matriarkka siis Rina joka on jo 9,5 lääkärin tarkastuksessa. Rouvuus on jo muutamana kesänä käynyt tarkastuttamassa terveytensä ennen hirvestystä. Voipi sit hyvillä mielin laskea koiran mettään, kun on tarkastettu, et kaik on hyvin. Lääkärin mukaan kaikki on niin hyvin kuin voipi, siis kuin nuorella tytöllä... Eli lupa tuli, sit vaan odotellaan ja treenataan koira kuntoon ja kun on aika aukaista linkut, mentiin ja kovaa.

Kävin eilen Sannilassa trimmauttaa Pimun ja Kertun Joonan kans. Siellä kävi näytillä Artun lapsonen Tikru, hyvältä näytti. Pois tullessa sain vihdoinkin käytyä Joltsun ja Pirjon luona. Hyvät on olot neidillä.

Ristiinan näytelmien numerolappuja odotellessa meinaa mennä heemo, näyttely ens lauantaina ja lappuja ei vieläkään näy. Meen sinne vaikkei lappuja tuliskaa...on sen verran nimittäin ton karkeen kans ajeltu Anttolan-Juokslahti väliä et tungen itteni sinne kehään vaikka ilman lappuja!!

Tässäpä tärkeimmät.