Olen ansaitulla talvilomalla...Olin tehnyt itselleni hirveän listan mitä kaikkea pitäis tällä lomalla ehtiä..no suivaannuin työn määrästä ja revin lista ja teen just ihan sitä mitä huvittaa (tietysti unohtamatta normi askareita).  Ilmatkin ovat suosineet muutama aste pakkasta ja auringon paistetta, eli kyllä kelpaa...

Tänään nukuin niin pitkään ku nukutti ja nousin vasta kaheksan jälkeen, aika on mulle ruhtinaallinen, kun normisti herään jo viiden jälkeen.

Tänään täyttää ikinuori leonarttu Amanin Escape kotoisammin Ebba kahdeksan vuotta, ei kyl uskoisi, kun mummo kirmaa tuolla pihalla kuin nuoret tytöt. Kiitos äidilleni tästä terveestä ihanasta koirasta, josta kukaan ei meinaa uskoa et ikää on jo noinkin paljon.

Olen joskus miettinyt onko sisaruksista muita vielä hengissä, eivätpä nuo ole paljoa kasvattajaan yhteyksi pitäneet, mikä on sääli.

Nyt näyttää pahasti siltä et toi Just-iinan Aksentti meinaa jäädä tohon notkumaan...olisin niin mielelläni sijoittanut sen jonnekin, kun meilläkin alkaa olla kiintiö täys.

Toiveikkaana odottelen josko toi Töppö aineskin muuttais omaan kotiinsa, mut katotaan nyt mihin suuntaan asiat kehittyvät.

Ilmoittelin koiria muutamiin näytelmiin, mut siitä sit tuonnempana...muitakin suunnitelmia on mut kaikki aikanaan...