Se on Joulu ohi ja arki alkoi....Taas kukonlaulun aikaan, ihanaa omistaa koiria! Koskaan et saa nukkua niin pitkään kun haluaisit. Vaik ei pitäis valittaa, mullakin on sentään muutamam oikea ystävä.

Tänä Jouluna ei kuusi oo kaatunt kertaakaan, vaikkei ollutkaan kattoon hirtettynä, niin kuin muina vuosina ;). Tosin kyllähän toi vielä ehtii ennenkuin korjataan pois. Saran mielestä pukkikin oli joku tuttu, kun isi antoi pukille rahaa?! No sille löytyi selitys ?! Tartteehan se pukkikin bensarahaa, eikö niin? En ilmeisesti oo ollut tarpeeksi kiltti, kun tänäkin vuonna jäi James Potkukelkka saamatta, no jos sitten ens vuonna.

Siiri (valkkari tyttö) päätti pyhien aikaan, et tarhakoiran elämä päättyi nyt...tuli sen verran monta kertaa tarhasta pihalle, et annoin periksi ja siirsin sisäruokintaan...toivottavasti nuo toiset ei tajua, et jos tulee tarhasta mitä ihmeellisimmistä kohdista pois, pääsee sisälle...alkaa olla siin vaihaiheessa sisällä niin ahdasta, et kaks jalkaisten on muutettava sit ilmeisesti vastaavasti ulos?!