Onpa kiireinen viikonloppu takana. Autolla tuli ajettua melkei 900 kilsaa, mietin just tossa, et kyllä koiraihmiset on hulluja. Noustaan vapaapäivänä ennen kukonlaulua, juostaan jotain kehää ympäri, saadaksemme esim sellaisen punaisen nauhan ja ollaan kotona vasta ilta myöhään. Kaiken kukkuraksi me vielä maksamme viulut.

No asiaan. Seinäjoen näyttelyyn meni lauantaina Kaisa ja Pimu Paulan kans ja Pirjo oli kera Joltsun . Itselläni oli osoite Tuulos, mukana Veera ja Riitu kera Ellun. Riitu ei tietenkään pettänyt tälläkään kertaa, kotiin tuomisina PN2 ja SERT. Veeran kohdalla ei sitten saatu ihan sitä mitä toivoin. Arvostelu oli kuitenkin tosi hyvä ja tulos AVO ERI3 PN3. Seinäjoella sitten rytisi kunnolla. Joltsu ROP-PENTU. Kaisa AVO ERI1 PN3, Pimu sitten kruunasi koko päivän VET ERI1 PN1 VSP ROP-VET. Enempää en osannut toivoa ja tämä olisi riittänyt mullen, mutta Sanni laittoi mulle väliaikatietoja Pimu ryhmässä....pääsi jatkoon!!!!! ja viimeinen viesti Pimu BISS-VET 3.

Sunnuntaina taasen auton nokka kohti Tuulosta. Nyt joku ihmettelee miks minä tota väliä hurruuttelin, mutta mulla oli sunnuntana niin monta terriä ilmoitettuna et autossa olis ollut vähän ahasta. Eli nyt mukana Martta, Kerttu, Igor, Justiina ja Milo, Paula toi Pimun ja Kaisan näyttelypaikalle. Oli varmaan näky kun retkueemme rantautui kehänlaidalle täytimme nimittäin kehän koko yhden sivun....no kehä taisi olla aikas pieni tai sitten ei, kun samaan läjään tuli vielä Joltsu ja Sannin Ikkeläinen.  No stten itse tuloksiin......... Justiina 1KP ROP-pentu, Joltsu 2KP. Tässä välissä minä olin karkeakarvaisten kehässä Pimun kans ja tulos VET ERI1 PN1 ROP ja ROP-VET. Lisää sileitä Igor EH1, mutta arvostelu oli mieletön...syy punaiseen oli kehä tottumattomuus ja laihuus, tässä kohti pitänee katsoa peiliin! Kerttu AVO ERI, Martta VET ERI1 ROP-VET. Isossa kehäss ei sitten natsannut mut ei kaikkea yhtenä viikonloppuna.

SPESIAALI KIITOS SANNILLE, ILMAN SINUA VIIKONLOPPU EI OLISI ONNISTUNUT!

Seinäjoella muuten sunnuntaina esittäytyi Saana AVO ERI2 Onnea!!!

Viikonlopun aikaan hirvikoira kasvatitkin kunnostautuivat, muutamalle hyvä kaato.

Joskus kun tuntuu et kaikki kaatuu päälle ja tuntuu et mikään ei onnistu, niin hups ne ilon aiheet saattaapi olla seuraavan nurkan takana odottamassa. Toisaalta hyvän ystäväni kotisivuilla on lause (en muista kenen alkuperäinen kirjoitus) se meni jotensakin näin:

Älä murehdi mitä sinulla ei ole, vaan iloitse siitä mitä sinulla on

Että tällaista tällä kertaa, toivottavasti ehtisin tänne kirjoittelemaan useammin.

Ai nii yks juttu mitä olen tässä jännityksellä odottanut on Padin ja Lolan lonkka- ja kyynärlausuntoja.