Huomasin noita koirien papereita selatessa, et synttäreitä on viettänyt syyskuussa myös Arttu 5 vee tuli täyteen ja poikansa Igor täyttää huomenna 3-vee. Johtuu varmaan siitä, etten muista kaikkien synttäreitä täällä mainita, kun meillä koirat eivät juhli, harvoin edes ihmiset.  Ihmislapsi Joona täytti 18 pv kuusi ja saapi juhlat vasta sunnuntaina, en tiedä olenko huono äiti vai mikä, mutten ehtint aikaisemmin juhlia järjestää.

Arki on niin kektistä et tuntuu etten ehdi taasen mitään.... Joonalla maaanataina sähly, Sararalla tiistaina sähly, keskiviikoksi en ole keksinyt vielä mitään, torstaina sitten pitäisikin olla kahdessa paikassa yhtaikaa eli Ellillä ja Lennillä agiharkat klo 18.15 Rämälässä ja Joonalla ja Saralla Spurttis 18,00 Anttolassa ja välimatkaa ei ole kuin vaivaiset 30 kilsaa. Sitten kun siihen vielä lisätään, et ukko iltavuorossa ja minä myös, tosin vain puol kuuteen niin soppa on valmis.

Lennin agissa on ongelman se et se ei mene rengasta. Se kun on tollanen yli suuri rohjake ja on sen verran monta kertaa iskenyt selkänsä renkaaseen, sen suorittamiseen tuli toppi. Tässä tullaan nyt tämän valkkarin luonteen pehmeyteen,kun sattuu, vältän sitä kaikin keinoin. Noin voisi sen ehkä tehdä moni muukin rotu, mene ja tiedä. Joka tapauksessa Lenni hyppää renkaan väärin eli ponnistaa liian korkealla, kun pitäisi ns sukeltaa. Olen miettinyt ongelmaan ratkaisua ja tullut siihen tulokseen, et mun pitää hommata MAHille isompi rengas, tosin sehän ei poista koko ongelmaa, kun koira pitäisi saada tajuamaan hypyn idea, eli sukelletaan.

Saran ja Ansan toko ei edisty, koirakko ei ole päässyt kentälle kertaakaan, ensin oli teoriaa ja Sara flunssassa, toka kerta oli toko-kisat joita sai mennä katselemaan (siellä Sara kävi), no kolmannen kerran minä homepää olin luvannu Eläisuojelu yhdistyksen mätsäriin tuomaroimaan ja yllätys joka alkoi samalla kellon lyömällä kun Saran harkat. Ei se olis auttant vain ne harkat olis alkaneet aijemmin, Sara kun ei saa mennä yksin kentälle siis ilman minua, omituinen sääntö , mut minkäs teet.

Metsästys puolella, yhdet hirvi kokeet takana ja saalis tyhjä maasto. Koirat ovat treenanneet jokainen vuorollansa, Mettekin on päässyt tutustumaan metsän saloihin ja lupaavalta näyttää.

Näytelmä puolella on hiljaista, mutta lokakuun Hämeenlinna/Seinäjoki sitten pamahtaa..... 9 koiraa joko omia tai osa-omistus, starttaa näytelmissä osa jopa kahteen kertaan. Eiköhän tosta porukasta joku tuo jonkinlaisen pystin kotiin.

No tässäpä suurimmat uutiset ja yllätys yllätys työt kutsuvat.