Niin kiirettä pukkaa, et ei ole tänne kerent kirjoittelee.

Joo tilasin pentujen syntmäpäiväksi la-su välisen yön ja hyvin Kaisa synnytyksen ajoitti. Menin la iltana Kaisan kans pentuhuoneeseen nukkumaan, et olen sit lähellä jos neiti apuva tarvii. Yö oli levoton ja mamma ähkys ja petas koko yön, mut sit aamuyöstä minä nukahdin ja heräsin puol kuus pennun vikinään. Niin oli Kaisa ihan itte pennun maailmaan saattant ja vielä niin hiljaa etten kuulluut mitään ja minä kun olen niin herkkäuninen tällaisissa tilanteissa. Kaisa näytti siltä et ihan heti ei toista synny joten käytiin aamu tarpeilla ulkona ja ajattelin et keitän kahvit ja hörppään kupillisen. No kun menin pentulaan siel oli jo kaks pentua tullut lisää vaihtelin aluset ja jätin nartun hoitelemaan pentuja. Kaisa on selvästikin sellainen emo joka haluaa hoitaa synnytyksen itse. Sit mamma synnytti viel kaks lisää. Taasen mentiin välillä ulos tarpeille, samalla tutkin nartun, et vieläkö niitä vauvoja siel masus on ja yks tuntui olevan. Viimeinen vauva oli kuollut, sääli oli ollut niin hyvän värinen...ainoastaan päässä vähän ruskeaa muuten ihan valkee. Eli tuloksena 1 uros ja 4 narttua ja kaikki voivat hyvin.

Olis se helppoa jos kaikki emot olisivat niin kuin Kaisa! Ei tarvii kasvattajan pentujen hoitoon puuttua, hyvä jos Kaisan ulos tarpeilleen saa!

Kuvia tulee pennuista jahka ehtii. En halua häiritä kameroineni Kaisaa, joka on selvästikin hyvin tarkka pennuista.

En muuten ymmärrä ihmisiä, jotka ovat jo seuraavana päivänä tunkemassa pentuja katselemaan... Sorry vaan meille ei ainaskaan pentuja pääse pällistelemään noin vain. Ensinnäkin niissä pienissä rotan näköisissä ei ole mitään katseltavaa ja toisekseen meidän koti ei ole mikään "eläintarha" jonne voi tulla koiria pällistelemään ihan vaan sen takia, et on utelias. En minä halua kaiken maailman pöpöjä pentuihin ja miettikööt ne ihmiset asian omalle kohdalleen.... miltä tuntuis, kun olisit juuri saanut lapsen ja kaiken maailman ihmiset tulis teitä pällistelemään?? Varmaan hermostuisit sinäkin ?!