No Nyt on kaikilla Leonartuilla juoksu, no onpahan yhtaikaa. Tosin piti paiskata kaik nartut samaan tarhaan, kun Veera oli väliaikaisesti juoksunarussa, mut eihän se onnistu, kun Lenni on vapaana. Alussa otin akat sisälle vähän toisiaan nuuskuttelemaan, meidän Veera kun ei kaikista vieraista koirista pidä. Samalla kampasin Pipsa, joka muuten olikin ihan hirveessä takussa ja karvaakin lähti muovikassillinen. Nyt se vasta laihalta näyttääkin, pestäkin se pitäis. Tänään on vuorossa Veeran kuontalo, käsi kyllä tuntuu jo nyt hieman kipiältä, mut ei auta....mitäs oot turkkikoiria haalint.

Vein akat tarhaan ja rutinoita ei ole ollut, mut pitää muistaa, ettei anna mitään herkkuja noille tonne tarhaan. Ebbakin joka on suuri sydäminen leprakoira vahtii luita, joten ei ärsytetä turhaan.

Mette Mannonen kasvaa silmissä, miten joku pentu voi jossakin kehitysvaiheessa olla ruma?! Laiha kuikelo, jalkaa ja jumalattomat korvat....siis ihan tautisen isot. Syöminen on neidin mielestä välttämätön paha, ei paljoa ruokailusta perusta. Kaikki muu on paljon kiinnostavampaa. Kaisa kyllä auttaa ruokailussa parhaansa mukaan ja alkaakin kohta muistuttaa syöttöporsasta.

Saran koiran haku on ensi viikolla...Kyllä sitä on odotettukin pitkään....niin odottavan aika on pitkä. Saa nähdä millainen riiviö pentu on, tuskin kuitenkaan terrin veroinen.