Kävin tässä toissa iltana kurkkimassa Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä lebra koirien terveystuloksia ja ilokseni huomasin että Ebban ja Topin poika M.Great Mind "Anttu" on käynyt lonkka- ja kyynärkuvissa ja terve poikahan se Anttukin on kyynärät 0/0 ja lonkat A/B. Nyt pentueesta on tutkittu 66% ja kaik on terveitä, vielä kun sais ne loputkin kuviin, silloin tiedettäisiin 100% tämäkin.

ONNEA ANTTU JA TUIRE, vielä tätäkin kautta. Vaikka puhelimessa tais vierähtääkin tunti kuulumisia kertoillessa puolin ja toisin.

Lebra kasvattimme Saana (M.Golden Mind) on astutettu komealla Viljolla (Namupalan Icy´n Cream...pentujen odotetaan viikolla 19. pentukyselyt voi suunnata Amanin kenneliin.

Arttu tosiaan suoritti LUMEn 19.03  ja seuraavana päivänä lähti luolille muuten vaan hommiin. Vastassa oli mäyrä ja sit tulikin lääkäri reissu ja pitkä sairasloma eli toista LUMEa ei varmaankaan saada tänä keväänä. No tätähän tämä luolametsästys on, koskaan ei tiedä minkälaisena koira palaa hommista kotiin.

On foxit vaan aikas epeleitä..... Arttuhan oli ennen tota koetta ti-ke luolassa 28h eikä päässyt pois ilman kaivinkoneen avustusta. No kun saivat ukon vihdoin näkyviin, tämä heilutteli vaan häntäänsä ja oli sen näköinen et kiva säkin tulit tänne! Minä olin kyl ihan varma et elävänä ukko ei tolta reisssulta tule, mut onneks olin väärässä.

Kenneliimme ei synny hirvikoira vauvoja, sillä Taika jäi tyhjäksi....harmi kun oli niitä varauksiakin. no syksyllä sit uusinta yritys.